Försäljning

Släp & Kaross i Dalarna har levererat denna NGD DAF XF 530 FAN med skåp från Sala till Ludvika Stadsbud. Stadsbudet har fram tills nu uteslutande köpt Volvo och Scania. Det som avgjorde att det blev en DAF denna gång var enligt Stadsbudets ägare Stefan Carlsson att nya DAF NGD är modern, prisvärd och har marknadens bästa garantier. 3 Års nybilsgaranti utan milbegränsning. Vi önskar Ludvika Stadsbud lycka till med sin nya DAF och hoppas att få leverera fler bilar i framtiden.  

 

Släp & Kaross i Dalarna AB har levererat denna nya DAF FAN CF 480 kylbil med hydrauliskt kylaggregat från LUMIKKO till TST i Borlänge. Bilen är utrustad med 2 zons kyla samt korridor. Bilen påbyggd hos Släp & Kaross.

Vi önskar Jimmy på TST lycka till med sin nya DAF. TST Borlänge har sedan tidigare ett flertal DAF av alla modeller. XF, CF samt LF . Att det även denna gång blev en DAF var att TST är nöjd med driftsäkerheten och totalkostnad på sina DAF lastbilar.

 

Släp & kaross I Dalarna AB har levererat till Dala Åkeri AB denna DAF LF 290 19 ton kylbil  med Lumikko kylaggregat. Detta är den andra DAF LF som vi levererar till Dala Åkeri AB i år. Dala Åkeri har sedan tidigare även en DAF CF kranbil.

Vi önskar kunden lycka till med den nya bilen och tackar ännu en gång för förtroendet att få leverera ännu en DAF .  

Släp & kaross i Dalarna AB har till Dala Åkeri Borlänge, levererat en ny DAF LF 260 kyl/frys bil med Lumikko kylaggregat samt korridor i skåpet. Detta är den första leveransen av två beställda DAF LF bilar till kunden . Vi tackar Dala Åkeri för förtroendet att få leverera denna DAF / LUMIKKO kylbil.

 

 

Släp & kaross i Dalarna AB har levererat en ny DAF XF dragbil till Arctic Paper AB i Grycksbo. Vi tackar Arctic för förtroendet att få leverera denna nya bil och önskar lycka till med deras första DAF.

Släp&Kaross har till Forsmans i Älvsbyn levererat en bättre begagnad DAF XF 510 som vi byggt om till flakbil för transport av husmoduler för Älvsbyhus.Vi önskar Forsmans lycka till med sin "nya DAF".

Ny DAF levererad till Logs Logistics AB i Borlänge. Det är Logs tredje DAF som de väljer att investera i pga märkets utmärkta driftsäkerhet och totalekonomi. 
Den här gången blev det en dragbil typ XF 530 FAS, sedan tidigare har kunden två DAF XF 510. 

Ny DAF CF 530 FAW med Laxåsystem såld och levererad till Limell & Söner Åkeri AB i Borlänge.

 Bilen har betongroterare som tack vare Laxåsystemet kan skiftas till valfri byggnation. 

DAF LF skåpbil såld och levererad till Hedestigs Frakt i Lycksele.
Släp&Kaross har även monterat ett Lumikko kylaggregat på skåpet.

DAF CF 480 spacecab såld och levererad till Hedestigs Frakt i Lycksele.

Ny DAF CF 370 med Palfinger 22002EH-kran från Hinz såld till Mobergs Bygghandel i Nora (ansluten till Bolist). Bilen är påbyggd av Lastvagnsmontage i Charlottenberg.

DAF påbyggd, såld och levererad till Arne Zetterlunds Åkeri.

DAF såld och  levererad till Trä Järn Bygg i Grängesberg och Smedjebacken.

Ny DAF levererad till Benab Byggmaterial!

Ny DAF levererad till Limatvätten

DAF såld, påbyggd av oss och levererad till Arne Zetterlund

Lumikkoaggregat sålt och levererat till Kjell Grenholm Åkeri AB

Lumikkoaggregat sålt, monterat och levererat till GTS Frakt i Flen.

S&K har byggt & levererat 2 stycken kranbilsbyggnationer på Renault Master. Kund: RE Bil Borlänge