Aktuellt

Släp & Kaross i Dalarna AB har levererat denna nya DAF FAN CF 480 kylbil med hydrauliskt kylaggregat från LUMIKKO till TST i Borlänge. Bilen är utrustad med 2 zons kyla samt korridor. Bilen påbyggd hos Släp & Kaross.

Vi önskar Jimmy på TST lycka till med sin nya DAF. TST Borlänge har sedan tidigare ett flertal DAF av alla modeller. XF, CF samt LF . Att det även denna gång blev en DAF var att TST är nöjd med driftsäkerheten och totalkostnad på sina DAF lastbilar.

 

Släp & kaross I Dalarna AB har levererat till Dala Åkeri AB denna DAF LF 290 19 ton kylbil  med Lumikko kylaggregat. Detta är den andra DAF LF som vi levererar till Dala Åkeri AB i år. Dala Åkeri har sedan tidigare även en DAF CF kranbil.

Vi önskar kunden lycka till med den nya bilen och tackar ännu en gång för förtroendet att få leverera ännu en DAF .  

Släp & kaross i Dalarna AB har till Dala Åkeri Borlänge, levererat en ny DAF LF 260 kyl/frys bil med Lumikko kylaggregat samt korridor i skåpet. Detta är den första leveransen av två beställda DAF LF bilar till kunden . Vi tackar Dala Åkeri för förtroendet att få leverera denna DAF / LUMIKKO kylbil.

 

 

Släp & kaross i Dalarna AB har levererat en ny DAF XF dragbil till Arctic Paper AB i Grycksbo. Vi tackar Arctic för förtroendet att få leverera denna nya bil och önskar lycka till med deras första DAF.

Släp&Kaross har till Forsmans i Älvsbyn levererat en bättre begagnad DAF XF 510 som vi byggt om till flakbil för transport av husmoduler för Älvsbyhus.Vi önskar Forsmans lycka till med sin "nya DAF". 

Mässor